Сънищата на Далир: Пазителките на Чистата магия

Пазителките на Чистата магия танцуват с пламъците, танцуват и със сенките, и то танцуват така сякаш са в прегръдките на мъж. Съвсем нелепо е това да е целия чувствен живот на пламенните жени от Далир, но това е точно така. Те живеят отделно от непосветения свят на закътано място в Омагьосаната гора.

И представете си какви жени са – и без радостите на романтичната любов в Далир е непрекъсната фиеста. Времето си минава, а малкото им общество просперира.

С каква сила всяка от жените на Далир желае да е с мъжа на живота си! Какво не би направила, какво не би дала всяка от тях? Може би дори биха се отказали от белия си жартиер и пръстена, които засилват качествата им. Да, те биха пожертвали дори тези лични символи на Чистата магия.

Ала над тях тегне коварно проклятие. Една нощ те решават да вземат билки и да направят ритуал за призоваване на истинската любов. Вярно – любовното приключение е насън, но все е нещо. И така това са 16 жени, всяка от които сънува мъжа на живота си. Не една, не две или дори три а 16 сънуващи жени. Може да възкликнете „Мили Боже!“ Цели 16 пазителки на Чистата магия ще преживеят поне насън това, което наяве не им дава мира.

 1,177 total views,  42 views today

Spread the love

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post